OPŁATY ZA OBIAD – CZERWIEC 2019
cały obiad – 12 dni x 7 zł = 84 zł
II danie – 12 dni x 6 zł = 72 zł
MENU TYGODNIOWE:
17.06.Poniedziałek
Kapuśniak
Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy
(porzeczka, wiśnia, jabłko)
18.06.Wtorek
Zupa zacierkowa
Kotlet mielony z ziemniakami
Fasolka szparagowa
Kompot
19.06. Środa
Zupa pomidorowa z ryżem
Kluski leniwe z masełkiem i bułeczką
Kompot
UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.
Konto do wpłat:
WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018