Stołówka

OPŁATY ZA OBIAD – CZERWIEC 2019

cały obiad – 12 dni x 7 zł = 84 zł

II danie – 12 dni x 6 zł = 72 zł

 

MENU TYGODNIOWE:

17.06.Poniedziałek

Kapuśniak

Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot owocowy

(porzeczka, wiśnia, jabłko)

18.06.Wtorek

Zupa zacierkowa

Kotlet mielony z ziemniakami

Fasolka szparagowa

Kompot

19.06. Środa

Zupa pomidorowa z ryżem

Kluski leniwe z masełkiem i bułeczką

Kompot

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018